تاريخ : سه شنبه 25 تير 1392 | 12:41 | نویسنده : سارا |

 ترشی البالو

دستور تهیه در ادامه مطلب

 


موضوعات مرتبط: ترشی ، ،

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | 11:13 | نویسنده : سارا |

 

 

 


موضوعات مرتبط: مربا ، ،

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | 10:39 | نویسنده : سارا |

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه در ادامه مطلب


موضوعات مرتبط: مربا ، ،

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | 10:24 | نویسنده : سارا |

 

 

 

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط: مربا ، ،

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | 10:1 | نویسنده : سارا |

مواد لازم :

نون تست ..............ابسته

پیاز ....................اعدد متوسط رنده شده

اسفناج ..............نیم کیلو

سیر ....................2الی 3حبه

پنیر پیتزا .............به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز رو سرخ میکنیم بعد اسفناج رو بهش اضافه میکنیم (که خورد ش کردیم حسابی )بهش زمان میدیم تا ابش گرفته شه  اسفناج ها که پخته شد نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم همراه سیر له شده و یه تفتی میدیم تا بوی سیر بلند شه

سس اسنک ما اماده میشه مواد رو روی نون تستها  مریزیم هر یک قاشق پر برای یک نون تست کافیه و روی مواد پنیر پیتزا میریزیم و یک نون تست دیگه میزاریم رو مواد و از وسط برش میدیم طوری که 2تا مثلث داشته باشیم بعدهم که میزاریم تو ساندویج ساز تا نونش کمی سرخ بشه

*میتونید گردو خرد شده هم اضافه کنین

به همین راحتی


موضوعات مرتبط: ساندویج ها و غذاهای نونی ، ،

تاريخ : چهار شنبه 29 خرداد 1392 | 13:32 | نویسنده : سارا |

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده .............300گرم

پیاز رنده شده ..............1عدد متوسط

قارچ .........................6عددمتوسط

رب گوجه ................2قاشق غذاخوری

خمیر پیراشکی زعفرانی ......ابسته

نمک و فلفل و زرد چوبه و پودر دارچین ......به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز رو کمی تفت میدیم تا سبک بشه ولی سرخ نشه بعد گوشتمون رو بهش به همراه ادویه به غیر از نمک اضافه میکنیم و تفت میدیم با 3قاشق اب در ظرفو میزاریم تا 5دقیقه با حرارت کم بعد از این مدت در ظرفو برمیداریم ورب رو بهش اضافه میکنیم رب رو با مواد تفتی میدیم تا خامیش گرفته شه

بریم سراغ قارچمون  قارچ رو بعد شستن خورد میکنیم به هر شکل هندسی که خواستین بعد با کره و ابلیمو یه تفتی میدین و به گوشت اضافه میکنین همراه با نمک

الان سس مواد امادس

خمیرپیراشکی رو از قبل بیرون میزاریم تا خمیرش نرم بشه از مواد وسط خمیر میریزیم و تا میکنیم تا شکل یه نیم دایره بشه و با چنگال یا با دست خمیر رو میبندیم و سرخ میکنیم تو روغن داغ

*میتونین از خمیر پیراشکی ساده هم استفاده کنین ولی زعفرانیش خصوصا برا جلو مهمون بهتر سرخ میشه و خیلی خوشرنگه

مقدار قارچ بستگی به خودتون داره کم یا زیادش اصلن میتونین کمپلت حذفش کنین

نوش جان:)))



تاريخ : چهار شنبه 29 خرداد 1392 | 13:22 | نویسنده : سارا |

مواد لازم :

پیاز ..................1عدد رنده شده

لپه....................1پیمانه

لیمو عمانی .........1الی 2عدد

رب گوجه فرنگی ..........3قاشق غذاخوری

گوشت خورشتی .........200گرم

نمک وفلفل و زردچوبه و پودر دارچین ..........به میزان لازم

بادمجون ..................سه عدد متوسط

اب ....................سه الی چهار لیوان

 

طرز تهیه :

پیاز رنده شده رو تو ظرف مورد نظر با روغن تفت میدیم یه کم که سبک شد گوشت رو به همراه دارچین و زرد چوبه بهش اضافه میکنیم تا جایی تفت میدیم که پیازها سرخ بشن دقت کنید که حرارت باید کم باشه بعد از سرخ شدن پیازها رب رو اضافه میکنیم بعد از 5دقیقه که رب تفت خورد لپه رو اضافه میکنیم

لپه رو یا از شب قبل با کمی زیره خیس کنید یا اینکه قبل از اینکه به مواد اضافه کنین تو یه ظرفه دیگه با اب وزیره بزارید یه رب بجوشه

و بعد هم لیمو رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل به میزان دلخواهتون و بعد هم اب رو اضافه میکنین و در ظرفو میزارین تا با حرارت پایین بجوشه و جا بیفته

بعد از پخت گوشت بادمجونهای سرخ شده رو بهش اضافه میکنین ومیزارین تا خورش جا بیفته دقت کنین بادمجونا باید حسابی تو خورش نرم بشه و بپزه 

نکته :

*ابی که استفاده میکنین بهتره که اب جوشیده سرد شده باشه یا اگه عجله داشتین اب جوش بهش اضافه کنید

*برای تسریع در کار میتونین نمک رو بعد از پخت گوشت اضافه کنید

*دارچین باعث میشه علاوه بر عطروبو زودتر جابیفته

*اگه بادمجون رو حذف کنید و در اخر موقع سرو سیب زمینی سرخ شده اضافه کنید میشه قیمه سیب زمینی

*اگه خورش بادمجون بخواهید درس کنید دیگه لپه اضافه نمیکنید

*تجربه نشون داده که مقداری قوره تو این خورشتها طعم جالب به خورش میده

*میتونین گلاب هم اضافه کنین اگه دوس داشتین

*نکته اخر اینکه این خورش باید جابیفته

 

نوش جان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



تاريخ : چهار شنبه 29 خرداد 1392 | 12:44 | نویسنده : سارا |

مواد لازم :

کره ................100گرم

خرما پوست نازک .............300گرم

پودر دارچین ................1قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل ............1قاشق غداخوری

پودر نارگیل .............به مقدارلازم

کنجد..................به مقدار لازم

طرز تهیه :

کره رو میزاریم رو حرارت تا اب بشه خرما رو میشوریم و هستشو جدا میکنیم نیازی نیست پوستشو بگیرین

دقت کنین حرارت کم باشه و در ادامه خرما رو رو کره تفت میدین تا حسابی له بشه و نرم  نرم که شد پودر دارچین و پودر زنجبیل رو بهش اضافه میکنین و از روی حرارت برش میدارین میزارین کنار تا کمی خنک بشه

و ازش تیکه های کوچیک برمیدارین و گرد میکنین وتوی کنجد یا پودر نارگیل یا پودر دارچین پودر پسته و .......غلطش میدین  و میزارین تو یخچال تا خنک شه فوق العاده خوشمزس

همین دستورو میتونین باهاش رولت خرما هم درس کنین به اینصورت که خرما رو روی سلفون یا کیسه فریزری که بازش کردین پهن میکنین روش پودر نارگیل و گردو وکنجد میپاشین و رول میکنین با همون کیسه فریزره بعد میزارین تو یخچال تا حسابی سفت بشه بعدهم برش میدین

نوش جون

نظر یادتون نره


موضوعات مرتبط: دسر و شیرینی ، ،
برچسب‌ها: توپک خرما ,

تاريخ : چهار شنبه 29 خرداد 1392 | 2:7 | نویسنده : سارا |

اب ...........700گرم

شکر .........یک کیلو

سرکه 1......../2پیمانه

رنگ سبز خوراکی .....کمی

اب +شکر رو میجوشانیم تا قوام بیاد کاملا بعد سرکه رو اضافه میکنیم ودر صورت تمایل یکدسته نعنا بسته شده رو به مواد اضافه میکنیم وبعد هم رنگ رو انقدی میریزیم که خوشرنگ بشه تا 5مین باز حرارت میدیم و میزاریم تا خنک بشه و با یخ سرو میکنیم

اگه رنگ خوراکی ندارین اصلن غصه نخورین یه دسته نعنا رو ریز ساطوری کنین بعد بریزید داخل گاز استریل یا یه پارچه تمیز و ابشو بگیرین یه رنگ توپ سبزی بهتون میده با اسفناج هم میشه این رنگ رو بدست اورد وولی برای شربت سکنجبین نعنا بهتره



تاريخ : سه شنبه 28 خرداد 1392 | 20:58 | نویسنده : سارا |
صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد
.: Weblog Themes By VatanSkin :.