اینم اولین ژله تزریقی من آرام

 


موضوعات مرتبط: دسر و شیرینی ، ،

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 26 آبان 1398 | 11:3 | نویسنده : سارا |

حتما حتما حتما درست کنید


موضوعات مرتبط: دسر و شیرینی ، ،

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 مهر 1392 | 14:28 | نویسنده : سارا |
تاريخ : دو شنبه 22 مهر 1398 | 11:33 | نویسنده : سارا |
تاريخ : شنبه 26 مرداد 1392 | 7:44 | نویسنده : سارا |

 

برای دیدن طرز تهیه به ادامه مطالب مراجعه کنید :)

 


موضوعات مرتبط: دسر و شیرینی ، ،

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 27 تير 1392 | 17:46 | نویسنده : سارا |
تاريخ : سه شنبه 25 تير 1392 | 12:41 | نویسنده : سارا |

مواد لازم :

کره ................100گرم

خرما پوست نازک .............300گرم

پودر دارچین ................1قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل ............1قاشق غداخوری

پودر نارگیل .............به مقدارلازم

کنجد..................به مقدار لازم

طرز تهیه :

کره رو میزاریم رو حرارت تا اب بشه خرما رو میشوریم و هستشو جدا میکنیم نیازی نیست پوستشو بگیرین

دقت کنین حرارت کم باشه و در ادامه خرما رو رو کره تفت میدین تا حسابی له بشه و نرم  نرم که شد پودر دارچین و پودر زنجبیل رو بهش اضافه میکنین و از روی حرارت برش میدارین میزارین کنار تا کمی خنک بشه

و ازش تیکه های کوچیک برمیدارین و گرد میکنین وتوی کنجد یا پودر نارگیل یا پودر دارچین پودر پسته و .......غلطش میدین  و میزارین تو یخچال تا خنک شه فوق العاده خوشمزس

همین دستورو میتونین باهاش رولت خرما هم درس کنین به اینصورت که خرما رو روی سلفون یا کیسه فریزری که بازش کردین پهن میکنین روش پودر نارگیل و گردو وکنجد میپاشین و رول میکنین با همون کیسه فریزره بعد میزارین تو یخچال تا حسابی سفت بشه بعدهم برش میدین

نوش جون

نظر یادتون نره


موضوعات مرتبط: دسر و شیرینی ، ،
برچسب‌ها: توپک خرما ,

تاريخ : چهار شنبه 29 خرداد 1392 | 2:7 | نویسنده : سارا |

ارد ............500گرم

تخم مرغ .....2عدد

شیر ...........اپیمانه

شکر ............80گرم

پودر خمیر مایه..... 20گرم

نمک ...........1/4ق چ

.وانیل ..............1/8ق چ

کره اب شده .........50گرم

طرزتهیه :

تخم مرغ +وانیل +نمک +شکر +پودر خمیر مایه +شیر ولرم +کره اب شده مخلوط میکنیم بعد کم کم اردو روش الک کرده و ورز میدیم میزاریم ا ساعت استراحت کنه تا حسابی ور (چندبرابرشدن)بیاد بعد از یک ساعت چونه میگیریم و اگه عجله نداشتیم دوباره ا ساعت بهش زمان میدیم و بعد از این مدت چونه هارو کمی پهن میکنیم و وسطش رو سوراخ میکنیم و در روغن داغ زیاد سرخ میکنیم و در نهایت با شکلات اب شده یا شکر یا .........تزئین میکنیم اگه هم خواستین پیراشکی درس کنین که دو تا خمیر رو به صورت گرد قالب میگیرین وسطش کرم پیراشکی میزارین لبه ها رو میبندین و سرخ میکنین

نکته : برا ور اومدن بهتر پتوپیچ کنین خمیررو و یه جای گرم بزارین

باید حجم خمیر 2 الی 3برابر بشه

خمیر عمل که اومد دوباره ورزش میدیم تا پفش بخوابه حدود 15 مین

اساعت دوم استراحت رو روی چونه ارو با یه چیزی بپوشونین تا خشک نشه در محیط( مثل سلفون )

 


موضوعات مرتبط: دسر و شیرینی ، ،
برچسب‌ها: پیراشکی و دونات ,

تاريخ : سه شنبه 28 خرداد 1392 | 19:53 | نویسنده : سارا |
صفحه قبل 1 صفحه بعد
.: Weblog Themes By VatanSkin :.