ارد ............500گرم

تخم مرغ .....2عدد

شیر ...........اپیمانه

شکر ............80گرم

پودر خمیر مایه..... 20گرم

نمک ...........1/4ق چ

.وانیل ..............1/8ق چ

کره اب شده .........50گرم

طرزتهیه :

تخم مرغ +وانیل +نمک +شکر +پودر خمیر مایه +شیر ولرم +کره اب شده مخلوط میکنیم بعد کم کم اردو روش الک کرده و ورز میدیم میزاریم ا ساعت استراحت کنه تا حسابی ور (چندبرابرشدن)بیاد بعد از یک ساعت چونه میگیریم و اگه عجله نداشتیم دوباره ا ساعت بهش زمان میدیم و بعد از این مدت چونه هارو کمی پهن میکنیم و وسطش رو سوراخ میکنیم و در روغن داغ زیاد سرخ میکنیم و در نهایت با شکلات اب شده یا شکر یا .........تزئین میکنیم اگه هم خواستین پیراشکی درس کنین که دو تا خمیر رو به صورت گرد قالب میگیرین وسطش کرم پیراشکی میزارین لبه ها رو میبندین و سرخ میکنین

نکته : برا ور اومدن بهتر پتوپیچ کنین خمیررو و یه جای گرم بزارین

باید حجم خمیر 2 الی 3برابر بشه

خمیر عمل که اومد دوباره ورزش میدیم تا پفش بخوابه حدود 15 مین

اساعت دوم استراحت رو روی چونه ارو با یه چیزی بپوشونین تا خشک نشه در محیط( مثل سلفون )

 


موضوعات مرتبط: دسر و شیرینی ، ،
برچسب‌ها: پیراشکی و دونات ,

تاريخ : سه شنبه 28 خرداد 1392 | 19:53 | نویسنده : سارا |

مواد لازم :

عدس......... اپیمانه

برنج ........یک و نیم پ

پیاز........... 2 عدد متوسط رو به رشد

گوشت چرخ کرده......... 300گرم

پودر دارچین ..........2قاشق غذاخوری

کشمش ..............100گرم

رب ....................نصف قاشق غذاخوری

کره.................25گرم

نمک وفلفل .........به مقدار لازم

زعفران دم کرده .........کمی برای تزئین

برنج رو ابکش میکنیم

عدس رو که از قبل پختیم رو لابلای برنج میریزیم  ویک قاشق از دارچین رو لابلای برنج میپاشیم و برنجو میزاریم تا دم بکشه

تو این مدت یکی از پیازهارو ریز خورد میکنیم یه تفتی که خورد گوشت رو بهش اضافه میکنیم کمی نمک و فلفل و ا قاشق از پودر دارچین و 3 قاشق هم از اب عدس رو اضافه میکنیم  در ظرف رو میزاریم تا کمی مغز پخت بشه با حرارت کم حدود 5 مین  و رنگش تغییر کنه اگه دوس داشتین در این زمان رب رو هم بهش اضافه میکنیم

 پیاز دیگه رو هم کاملا سرخ میکنیم برا تزئین

کشمش رو هم پاک میکنیم با  2 الی 3 قاشق اب عدس یا با ب خالی و کره میزارین رو حرارت  ابش کشیده که شد کشمش امادس

کارتموم شد برنج رو تو دیس میکشیم وبا گوشت و  کشمش و پیاز و زعفران دم کرده که با برنج مخلوط کردیم تزئین میکنیم خیلی شیک و مجلسی

 میتونید گوشت رو لابلا برنج بریزید و کمی نگه دارید برای تزیین

 

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط: پلو ، ،
برچسب‌ها: عدس پلو ,

تاريخ : سه شنبه 28 خرداد 1392 | 18:36 | نویسنده : سارا |

سلام کیکو گفتم اینم از یه سس عالی برای شما دوستان

مواد لازم :

شکالات تخته ای .........100گرم

خامه صبحانه ............یک پاکت کوچیک از این صورتیا

طرز تهیه :

خامه رو رو حرارت میزاریم تا کمی داغ بشه بعد شکلات رو بهش اضافه میکنیم تا اب بشه و ابن دو لاهم مخلوط بشن

به همین راحتی

نکتش هم اینه که بهتره داغ داغ رو کیک روکش بشه

اگه دیدین خیلی صاف نمیشه رو کیک چاله چوله داره میتونین با فاصله سشوار بگیرین تا یکدست بشه

 میتونین قبل کار کره رو اب کنین بعد خامه بعدهم شکلات

این کرم سفت نمیشه مثل شکلات خالی پس مناسبه برا تولد و اینا ظاهر قشنگی هم داره البته من ساده ریختم روش شما میتونین کامل پوشش بدین در روزهای اتی نمونه های دیگه تزیین کیک رو براتون میزارم

 


موضوعات مرتبط: کیک ، ،

تاريخ : سه شنبه 28 خرداد 1392 | 18:24 | نویسنده : سارا |

 

مواد لازم :

خامه صبحانه پگاه ............ابسته (بسته صورتی پرچرب یا نیم چرب)

شکر ............................50گرم

طرز تهیه :

1:اب اضافی خامه رو میریزیم دور بعد خامه رو با شکر مخلوط میکنیم میزاریم تو فریزر به مدت 20دقیقه و تواین مدت 4بار با چنگال تو فریزر هم میزنیم طوری که خامه تگرگی بشه (از هر 5دقیقه)

2:بعداز گذشت این زمان خامه رو با همزن برقی مینیم تا فرم بگیره طوری که جای پره های هم زن پاک نشه و وقتی ظرفو برمیگردونیم خامه نریزه

اگه خواستین میتونین وانیل هم اضافه کنین(مرحله 1)


موضوعات مرتبط: کیک ، ،
برچسب‌ها: فرم گرفتن خامه ,

تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1392 | 10:35 | نویسنده : سارا |

مواد لازم :

کره .................150گرم

ارد ...............1قاشق سوپخوری

شیر ............1پیمانه

نمک و فلفل و پودرسیر .........به میزان لازم

طرز تهیه :

کره رو میزاریم اب بشه ارد رو اضافه میکنیم و کمی تفتش میدیم ولی سرخش نمیکنیم وبعد شیر رو اضافه میکنیم  تا شیر بجوشه و غلیظ بشه ادویه ها رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم

دقت کنید که این سس هرچی بمونه غلیظ تر میشه پس خیلی سقت و خیلی شل نباشه


برچسب‌ها: سس بشامل ,

تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1392 | 10:28 | نویسنده : سارا |

مواد لازم :

لازانیا............250گرم

پیاز .............1عدد متوسط

فلفل دلمه ای ....1عدد

بادمجان ............1کیلو

گوشت مرغ.......نصف سینه

کره ...................100گرم

گوجه...............5عدد

پنیر پیتزا........به میزان لازم

سس بشامل ...........الیوان

طرز تهیه :

فلفل دلمه و پیاز رو ریز اسلایس میکنیم و سرخ میکنیم بعد گوجه هارو که حبه ای خورد کردیم رو بهش اضافه میکنیم  کمی تفت میدیم طوری که گوجه ها له نشن  .

سینه مرغ رو باکمی پیاز و رب نمک و فلفل میپزیم و بعد از پخت ریش ریش میکنیم وباکره که گذاشتیم اب شده 1دقیقه تفتش میدیم  و به گوجه ها اضافه میکنیم یه همی میزنیم و بادمجونا رو با 1الی 2قاشق اب مرغ  و همینطورنمک و فلفل و ادویه لازانیااضافه میکنیم به مواد درظرفو به مدت 3الی4دقیقه میگذاریم با حرارت پایین  و بعداز گذشت این زمان مایه ما امادس

بریم سراغ لازانیا

طبق دستور ابکش میکنیم زمانی که اب جوش اومد میتونید مقداری سبزیجات بهش اضافه کنید مثل سبزی کوکو یا اش که خوش طمع بکنه ورقه های لازانیارو

بعدا ینکه لازانیا اماده شد ته ظرف پیرکس رو کمی چرب میکنیم و نصف سس بشامل رو ته ظرف میریزیم طوری که ته ظرفو بپوشونه وبعد یک ورقه لازانیا روی سس میگذاریم  کمی از مواد روش میریزیم  وروی مواد هم پنیر پیتزا همینطور تااخر نصف سس بشامل روروی لایه اخر ریخته و روشو پنیر پیتزا میریزیم  و روی ظرفو فویل میکشیم میزاریم توی فر طبقه وسط با حرارت 150درجه 30الی 40 دقیقه بعد این مدت فویل رو برمیداریم شعله بالایی فر رو روشن میکنیم تا روش سرخ بشه ....نوش جان

 

 

 


موضوعات مرتبط: لازانیا ، ،
برچسب‌ها: لازانیا ,

تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1392 | 10:2 | نویسنده : سارا |
صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد
.: Weblog Themes By VatanSkin :.